Blogról

Mindig is szerettem képekkel játszani: szerkeszteni, színezni, dekorálni őket, montázsokat készíteni... Véletlenül találtam rá a scrapbook-ra, ami egyből megtetszett, és természetesen azonnal ki is kellett próbálnom. Eleinte nagyon sok oldalt készítettem, mindenféle kihíváson, játékon részt vettem, amint csak tudtam, minden freebie-t letöltöttem... Időről időre aztán csökkent ennek lendülete, vannak hetek, sőt hónapok, amikor nincs ihletem alkotni, majd újra fellángol ez a "szenvedély".
Vannak kedvenc alkotóim, akiknek nagy csodálói vagyok és inspirálnak, bár nem tudom elérni az ő színvonalukat. Nem érzem még, hogy kialakult stílusom lenne. Néha nagyon tetszik egy-egy kész alkotásom, míg máskor akárhogy is próbálom megvalósítani, amit elképzelek és látok magam előtt, sehogysem sikerül.

Nem szeretnék elvárások szerint alkotni, ezért nem is próbálkoztam mondjuk CT (kreatív tagság) tag lenni (persze, lehet, hogy meg sem felelnék...), és most már nem veszek részt ha kell, ha nem, mindenféle kihíváson :-), csak ami tényleg testhezálló és tetszik, na meg csak akkor vágok bele, ha van időm is és hangulatom elszöszölni az alkotással. :-)

Tehát elsősorban a magam örömére alkotgatok, de ha Nektek is tetszik, amit csinálok, annak nagyon örülök. Annak is, ha írtok. :-)

Itt megnézheted meg eddig műveimet:

A kezdetek - 2009.
2010. évi oldalaim 1. rész
2010. évi oldalaim 2. rész
2011. évi oldalaim
2012. évi oldalaim

Köszönöm, hogy itt jártál, várlak vissza máskor is.