Ünnepi kihívások - Ünnepelj velünk! freebie kihívás

Az 1. szülinapját ünneplő Scrapbook.hu "Ünnepelj velünk!" freebie-kihívására készült az oldalam, 4 évszak címmel, és viszonylag sok elemmel:


Kicsit össze-vissza, de nekem nagyon tetszenek a színek, vidám elemek. A fotókat én készítettem.

Köszi, hogy benéztél!


Ünnepi kihívások - Janka vázlatos kihívására

Janka vázlatos kihívására készült az oldalam, nemes egyszerűséggel a februárról.
Felhasználtam hozzá az a gyönyörűséges freebie készletet, melyet a szülinapos Scrapbook.hu kreatív csapata készített, és amely itt letölthető.
Ezzel is van egy kihívás, nevezetesen, hogy a készletből legalább 4 elemet kell felhasználni az általunk készített oldalhoz (na, ez nem lesz nehéz..:-)) Erről a kihívásról részletesebben itt olvashatsz!

És akkor az oldalam:


Köszi, hogy benéztél!

Lift egy csavarral

Új kihívás van az 1. éves szülinapját ünneplő Scrapbook.hu-n, Lift egy csavarral elnevezéssel. Ez aztán nem könnyű feladat: moziplakátot, reklámot, CD borítót stb. kell liftelni, és nem egy másik scrapbook-oldalt. Napok óta ezen gondolkoztam, próbálkoztam, tervezgettem... ez aztán tényleg igazi kihívás volt! ... végül ez sült ki belőle, a tavalyi álom-nyaralás emlékére:


És a filmplakát, melyből az ötletet merítettem:


Köszi, hogy benéztél!
Érdemes a Scrapbook.hu -ra is benézni, mindig, de ma különösen, mert az 1. szülinap alkalmából sok meglepetés, játék stb. várja a szkreppelőket! Ahogy időm engedi, én is megyek! :-)

Papírok: Doohikey Design

A könyv

Cewe e heti kihívására készült az alábbi oldalam, melynek témája ezúttal a könyv. A kihíváshoz most is kaptunk egy freebie-t is.:-)
Nagyon szeretek és szoktam is olvasni, ha csak lehet, naponta. Sajnos új könyvekre mostanában nem nagyon telik, de van sok régi kedvencem, amiket már szó szerint rongyosra olvastam. :-)
Érdekes módon, ilyen olvasós fotóm mégsincs (még) magamról, ezért egy Internetről kölcsönzött könyves képet használtam az oldalhoz. Az idézet pedig a Citatum.hu -ról származik hozzá.


Felhasználtam:
Cewe-Könyvek
Jenny cereal
Yveskowa Designs
Inspiredbydominic Designs (Papír)

Még mindig tél...

Bár már nem igazán akartam téli oldalakat készíteni mostanában, inkább tavasziakat szeretettem volna, persze friss tavaszi képekkel...:-), de az ember alkalmazkodjon a körülményekhez.

Tehát, ismét egy téli oldal, a múlt hétvégi (január 31.) nagy havazáskor készült képpel. A fotó telefonnal készült, nem a legjobb minőségű, de nekem nagyon tetszett a bohóckodó gyerkőc, muszáj volt oldalba foglalnom.


Credits: