Kedvenc helyünk: Balaton

Beneveztem még egy kihívásra, ami a Nemzetközi Scrapbook Nap keretén belül indult: Rainbow: Template kihívására. Szuper volt a template, legalábbis nekem nagyon bejött, könnyen összeállt az oldalam, melynek témája ezúttal a Balaton - mint kedvenc hazai nyaralóhelyünk.


{ PST Designs: Birthday freebie
Piccolini Angeli: Se Souvenir }

3 × 3 - as kihívás



{ Kat Design: Wing of Love freebie
DeliciousScraps: Chocolate Mint }

Anyák napjára

Holnap Anyák napja!
Ebből az alkalomból készült oldalam, szeretettel Anyunak!


{ Verena Design: Outdoor Feelings }

Scrapbook napok 2010.

Minden év májusának első szombatja az USA-ban a Nemzetközi Scrapbook Nap, aminek mintájára itthon is megünnepeljük a Magyar Scrapbook Napot. Ebből az alkalomból a Scrapbook.hu oldalon több napos rendezvénysorozat vár, sok érdekes kihívással, programmal, amiről itt tájékozódhatsz bővebben:

Személy szerint nekem ez az első ilyen alkalmam. A több jobbnál jobb kihívás közül egyelőre Timcsoca Sárga-zöld-fehér kihívására készítettem oldalt:


{ SSAM: Lovely
Lady Saphira: Spring Picnic
AZS: Spring Picnic
PDS: Earth Day }

Mama és én

Sajnos már egyik nagymamám sem él. Ezen az oldalon anyai nagymamámmal vagyok látható, sok-sok évvel ezelőtt. Cewe 49. heti kihívására készült, a feladat az ezen a héten, hogy hagyományos kinézetű oldalt próbáljunk fabrikálni - remélem, valamennyire sikerült megoldanom.
Egyúttal egy emlékoldal is az egyik nagyimról...


/ Cewe: Hagyományos /
/ Scrapity Scrap: Lovely /

Új színek

Megtetszettek most ezek a sötét, de szerintem nem komor színek, úgyhogy új színösszeállítást kapott a blogom. Remélem, nem csak nekem tetszik!