Első nyaralás a Balatonnál

A régi papírképes fotóalbumokat nézegetve akadtam rá azokra a képekre, melyek gyermekem első balatoni nyaralásán készültek. Még nem volt 3 éves, amikor először mentünk egy hétre nyaralni vele a Balcsihoz. Nagyon élvezte a dolgot! :-) 2 fotót beszkennelve készítettem egy dupla oldalt erről. A fotókon egy sétahajózáson voltunk a Balatonon.



És egyben a 2 oldal:


Papír és elemek: Lilas: Blue
Elemek: Kimla Design: Little Something
K.A. Project
Piccolini Angeli
Lounascrap
WA: Jessica art-design



Franci kihívására

Nagyon tetszik Franci kihívása a Scrapbook.hu-n, teljesen szabad kezet ad, mégis jó ötlekkel szolgál a feladat: a Scrapbookozz velünk! magazinból kell inspirációt meríteni, és/vagy a Scrapbook.hu oldalon megjelent cikkekből, akár digi, akár hagyományos oldal szeretnénk készíteni.

Én ezt a tavaszi oldalt alkottam a kihívásra:


A 2009. márciusi Scrapbookozz velünk! magazinból vettem ötleteket hozzá, a Tavaszi fotós tippek, Ki a szabadba cikkekből, illetve még a Fotóink átszínezése Photoshopban című cikket is használtam az oldal elkészítésekor.

Felhasznált anyagok:
Template: Timounette
Papírok: Scrappy Bug: Circle of Friends
Elemek: Spring Picnic blogtrain - EEAM, LadySaphira, Shel Belle Scraps

Cewe heti 46. - Húsvét

Idén a rossz idő miatt sajnos nem készültek fotók húsvétkor. Kirándulást terveztünk, de az is elmaradt az eső miatt. De azért Cewe húsvéti kihívására jöttem egy tavaszi, nyuszis - piros tojásos oldallal. :-)


Papír: Anchlove: Tangy Love
Elemek: Lilas: Blue
Fotó: StockVault

Spring picnik - Blogtrain

Ányi blogján fedeztem fel egy blogtrain-t, Spring Picnik névvel, amelyben természetesen ő is részt vett. Nála megtalálod a többi állomást is. Pár részt letöltöttem, nagyon szépek. Ennek felhasználásával készült alábbi oldalam. A fotón a kertünkben virágzó kis meténg nevű szépség. :-)


Ányi - Spring Picnik
Becky Young Designs - Spring Picnik
EEAM - Spring Picnik




Adott fotó Krisztának

Tök jó, végre tudtam egy csajos oldalt készíteni, Kriszta fotójával az Adott fotó kihívásra! Nagyon jól szórakoztam alkotás közben. Remélem, az érintettnek is tetszik majd!
A fotó Csillut ábrázolja.


Kimla design
Chingjp Designs
Growingpains-scrapped
Honey Design
PST Design
LetMe Scrapbook