Álmodozzunk!

Újabb pontgyűjtő kihívás a Scrapbook.hu-n, címe: Álmodozzunk!, házigazdája pedig Icka. A téma a szülőföldünk, a hely, ahol születtünk, vagy bármi más, amiről álmodozni szoktunk... Nagyon jó WA-csomagot is készített hozzá Icka és Beszteri, ami freebie-ként letölthető.

És az oldalam, amivel jöttem a kihívásra:


Újpesten születtem, és ott éltem 5 évig. Már nem szívesen laknék ott (nem kedvelem a nagyvárost), de akkor is ez marad a szülőföldem, sőt ott született a fiam is, ahol én annak idején...

Felhasználtam:
Cewe: Varrás
WA:Beszteri
Papír: JuliDesign: My golden Autumn
Elemek: Fanette Design, Piccolina Design

Heti kihívás a Cewén - az én oldalam alapján

Erre a hétre engem sorsolt ki a véletlen, a "vizes" témájú oldalamat, ebben a témában indult az e heti kihívás a Cewén. Itt kérek elnézést mindenkitől, akik a 70. heti kihívásra készítettettek szebbnél szebb oldalakat, és én nem tudtam mindent kommentelni. Sajnos nem volt elég időm (napi 12 órában nyomjuk most a munkát), és nem akartam sablonszöveget írni, de azért végignéztem mindegyiket, hát mondhatom, gyönyörűek!

Egyszóval, köszönöm a lehetőséget, és hogy olyan sokan játszottatok!

Színispiráció

A Scrapbook.hu-n Franci által indított kihívásra készítettem alábbi oldalam. A kihívás lényege, hogy megadott színek alapján kell oldalt készítenünk. Erős, de szép színeket kaptunk erre a 2 hétre (2 hetente indul ugyanis újabb színekkel a játék, erre az első kombinációra okt. 3.-a a határidő).
Nem volt könnyű velük dolgozni, de élveztem. Remélem, a fiam nem sértődik meg nagyon, ha azt kell látnia, hogy egy oldalra került az ő fotója, és a rózsaszínű szín. :-D

És, az oldalam:


Felhasználtam a színpalettát, amit itt is megmutatok:


És egy pár elemet a nyereménykészletemből.

Köszi, hogy benéztél!