Fancy Summer

Azon ritka alkalmak (volt-e már ilyen...?), amikor kimondottan egy készletet felhasználva készítettem oldalt. Más, a fotón kívül, nem is kellett hozzá, annyira jó elemek és papírok vannak benne. Janka ajándéka egyébként a készlet, sőt, még egy játékban is részt lehet venni nála! :-) Látogass el hozzá a részletekért!

A fotó a suliban készült gyermekemről, amint elmélyülten alkot a többiekkel.


{ Janka: Fancy Summer freebie kit }

Adott fotó - Eszternek

Az adott fotó kihívás sorozaton legutóbb Beszteri fotóját sorsolták ki, ami nagyon megtetszett, és egyébként is nagyon kedvelem Eszter oldalait, hát most én kedveskednék ezzel az oldallal neki - remélem, tetszeni fog!


{ Papír: CinnamonDesign (nyeremény készlet!)
Elemek:
CinnamonDesign
Candy Coated Scraps
Ditab: Happy Colors
Malacima: JustDreamy Spring }

Mi történt 10 éve?


A Scrapbook.hu legújabb kihívása Francitól: milyen volt az életed 10 évvel ezelőtt? A kihívásról részletesen itt, és itt az oldalam is, melyet erre készítettem:


Nem volt nehéz dolgom a visszaemlékezéssel, ugyanis akkor született a kisfiam, mégpedig szeptemberben. Nyugis, boldog év volt számomra.

{ Penny 57 Design: Traisors
P&R: PlumTuckered }

Majálison

A fotók ugyan a tavalyi majálison készültek, de akár az idén is készülhettek volna: a helyszín mindkét esetben a Városliget, és a nagy sikerű gumiköteles ugráló-játék, amely már tavaly elnyerte a gyermek tetszését. Idén már kifejezett "erre hajtott", és képes volt több, mint 1 órát türelmesen sorbanállni érte! :-)


Elemek: Frg: Courant d'air
ksharonkdesigns: Serenity ]