Januári összefoglaló2.


Január végére még egy oldal, a gyerkőc havazós-képei sorozatból, és 2 remek készlettel.


Felhasználtam:


PST Designs
 
Bo's Design: Happy Hearts

Köszi, hogy benéztél, további szép napot!

Sabee tavaszváró kihívása

Új kihívás indult a Scrapbook.hu-n, amelyet Sabee indított, a témája a tavaszvárás. Készített hozzá egy készletet is, ami freebie-ként letölthető, ezzel kell oldalt alkotni. Nagyon vidám, egyedi készlet, öröm volt vele dolgozni!

A készlet:


És az oldalam:


A fotókat 2008. március elsején készítettem, amikor egy kiruccanást tettünk Zala-megyébe egy hétvégén. Hévízen aludtunk egy wellness szállodában, és a környéken kirándultunk, többek között a Sümegi-várat néztünk meg. Igazi kora tavasz idő volt, esett is, és erős szél fújt, de azért jól éreztük magunkat. A hóvirágok az út mentén nyíltak tömegesen.

Felhasználtam:
Sabee: My little garden

Kedvenc színek

Cewe 36. heti kihívására készítettem oldalt, 2 kedvenc színemmel, fehérrel és rózsaszínnel is. Na persze csak az egyiket töltöm fel -eddig gondoltam, melyik legyen, a fehér lett a nyerő, - de itt közzéteszem a rózsaszínű oldalt is.

A fehér egy téli oldal lett:



Felhasználtam:
Papír & elemek: Rakusia Design
Fotó: Internet

A rózsaszínűn pedig 2006-ban készült fotóm látható, amikor először voltam a Tengerparton, és nagyon boldog voltam:-)



Felhasználtam:
CaitlynDesign: CCSPinky

Köszi, hogy benéztél!

Az én nagyfiam

Az oldalt még a hétvégén készítettem az én nagyfiamról.:-)
A WA és a keret saját.



Felhasználtam:
Papír:
Gwenipooh designs
Elemek:
YantiScrap

Januári összefoglaló1.

Már év elején láttam, hogy sajna nem lesz elég időm, hogy részt vegyek a P365 -ben, ezért nem is kezdtem bele, pedig kedvem az lenne hozzá. Talán, majd a tavaszi hónapoktól, ha kevesebb munkám lesz... Bár az meg már nem az igazi.
Na de, akkor legyen P12 :-) Ha naponta vagy hetente nem is, havonta legalább egy összefoglaló oldalt azért készítek. Aztán esetleg kéthetente... Majd meglátjuk.

Januárban
sok minden nem történt: a már sokat emlegett munka, túlóra köti le hétköznapjaimat, hétvégén pedig itthon várnak az elmaradt tennivalók (mint pl. scrappelés:-)), na jó, nem csak, hanem takarítás miegymás.

Itt a januári összefoglaló oldalam (ámbár még nincs vége, ha lesz még valami érdekes fotótéma és időm is, akkor lehet, hogy készítek majd még egyet):



Felhasználtam:
Jopke: Wintertime Love freebie-jét