Titok

Dido a házigazdája a 2. novemberi kihívásnak a Scrapbook.hu-n. A feladat Dido egyik oldalát kell liftelni, amit viszont nem láthatunk, csak leírást kaptunk róla, illetve "kukucskálni" lehet egy kicsit. :-) Nagyon tetszett a feladat, megpróbáltam minden tőlem telhetőt kihozni magamból, és ezt az oldalt hoztam össze:


Remélem, hasonlít valamennyire. :-)
A fotón a gyermekem Tihanyban.

Felhasználtam Dido hullám-sablon freebie,
Kimla,
FanetteDesign,
és néhány elemet régebbi freebiekből, amik forrását sajnos nem tudom.

Otthon

Újra itt az ősz, és vele a Nemzetközi Digitális Scrapbook-napok. Ennek örömére a magyar scrapbook-osok kis csapata alkotott egy szuperséges blogvonatot. Ennek elemeiből, papírjaiból használtam fel alábbi oldalamhoz, mely a novemberi SB. Gondolatok kihívásra készült, melynek témája - mi más lehetne? - az Otthon.
Beszteri egy WA csomaggal készült, melyből fel kell használni a kihíváshoz is valamit, és egyben a blogvonat része. Mondanom sem, hogy ismét gyönyörűt alkotott. :-) De a többi állomást is érdemes végigjárni!
További remek kihívások, játékok, valamint a blogvonat részei a Scrapbook.hu-n (még nem tudom, tudok-e részt venni valamelyiken, időhiány okán, de azért figyelgetem a dolgokat).

Íme az Otthon című oldalam:


Hozzávalók: Blogvonat: Otthon, édes otthon
Beszteri, Icka, Bóbitadesign, Altalena, Beedee, Maja, Darinka, Ritacica, Timo, Szrjudit, Kriszta, Ányi

Köszönöm minden alkotónak, nagyon szépek!