Rohan az idő...

Cewe e heti kihívása nagyon jó volt (mint általában:-)), egy Koncz Zsuzsa dalt kellett választani, és azzal kapcsolatban oldalt készíteni.
Mostanában kissé "sötét" oldalak születnek a kezem alatt. Nem is erőltetek mást, hagyom, hogy az alakuljon, ami jön magától. Talán ez is egy kis segítség, hogy feldolgozzak dolgokat, melyek mostanában történtek-történnek az életemben (illetve, már hónapok óta zajlanak ezek a változások). Nem mondanám, hogy pozitív történések ezek, sőt. De talán semmi nem történik véletlenül, ki tudja, mire jó ez, mit tanulhatok belőlük. Különben meg, azt mondják, amibe nem halsz bele, attól megerősödsz. :-) Próbálom megtalálni és megélni a szépet és jót a mindennapokban, és a lehető legjobbat kihozni az életemből, bármilyen szomorúnak és nehéznek is érzek bizonyos dolgokat. Például, most annak nagyon örülök, hogy végre itt a tavasz, süt a Nap, kezd egyre jobb idő lenni, és egyre hosszabbak a nappalok!
Szóval, ilyen vegyes, édes-bús érzelmekkel átszőve született az alábbi oldalam, melyhez a Rohan az idő c. számból választottam egy részletet.

Felhasználtam: "collab CT de Doudou's Designs partie de Audrey" /elemek és papír/
Mye De Leon Digital Designs: Splendor /elemek/